Octavian-Alexandru Berceanu a fost numit, printr-o decizie de joi a premierului Florin Cîţu, în funcţia de comisar general, cu rang de secretar de stat, al Gărzii de Mediu, în locul Mărioarei-Artemis Gătej, hotărârea fiind publicată în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În schimb, Adrian Haralambei Bidu a fost eliberat din funcţia de comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu, iar în locul lui a fost numită Mărioara-Artemis Gătej.

Şi Octavian-Marius Popa a fost eliberat din funcţia de comisar general adjunct, cu rang de subsecretar de stat, al Gărzii Naţionale de Mediu.

De asemenea, în Monitorul Oficia de joi a fost publicată şi o decizie privind revocarea lui Eugen Ioan Cozma din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului. Florin George Gârbacea a fost numit în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.