Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că joi la prânz va depune jurământul alături de consilierii generali şi de atunci se va intra în mandat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Joi, la amiază, o să depunem jurământul, primar şi consilieri generali şi de atunci o să intrăm în mandat. (…) Trebuie să existe un act de convocare pe care-l face prefectul. (…) Sunt nişte demersuri juridice”, a afirmat, joi seară, la Digi 24, Nicuşor Dan. Acesta a făcut referire la întârzierea în preluarea atribuţiilor, generată de cele 52 de apeluri depuse la validarea mandatului său. ”Întârzierea mandatului vine din acele apeluri pe care oameni din PSD le-au făcut. (...) Suntem la o lună de la alegeri, în acest interval am avut un primar, Gabriela Firea. Ce a făcut în această lună de mandat? N-am văzut nicio poziţie publică, nici pe criza sanitară, nici pe Termoenergetica. Am avut un primar absent”, a completat el.mai declarat Nicuşor Dan. Curtea de Apel Bucureşti a respins, luni, cele 52 de apeluri formulate împotriva validării mandatului de primar general al lui Nicuşor Dan, considerând că acestea au fost tardiv formulate.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.