Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a vorbit, marţi seară, despre punctele tari pentru care ar trebui ca bucureştenii să-l voteze pe el şi nu pe Gabriela Firea. Dan afirmă că are ”o viziune sistematică” în principalele probleme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicuşor Dan, care răspunde, marţi seară, la întrebări care i se pun într-un live pe Facebook, a fost chestionat despre punctele tari pentru care ar trebui ca bucureştenii să-l voteze pe el şi nu pe Gabriela Firea.  

”Avem un primar care a băgat Primăria în faliment şi unul care a scos-o”, a afirmat Nicuşor Dan.  

Acesta a precizat că el are ”o viziune sistematică despre ce este de făcut pe principalele probleme – trafic, termoficare”.  

”De asemenea, o diferenţă uriaşă pe urbanism, unde autoritatea publică nu a contat în mandatul trecut, ca să nu spun că a fost complice”, a mai adăugat Nicuşor Dan.  

Primarul general a explicat în repetate rânduri că-şi doreşte un nou mandat de primar, întrucât proiectele începute nu pot fi finalizate în doarb 4 ani.  

Recent, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că Gabriela Firea va fi candidatul partidului pentru Primăria Capitalei.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.