Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan. A afirmat, joi seară, că s-au făcut lcurări la reţeaua de termificare din oraş, iar ”iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În mandatul trecut, media a fost cam de 15 – 17 km pe an. Noi am făcut în 2021 28 – vorbesc de reţeaua principală – în 2022 am făcut 32, iar anul acesta o să facem 50. Ne-am dus exact acolo unde am ştiut că sunt problemele cele mai sensibile. Deci iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”, a declarat, joi seară, la B 1 TV, Nicuşor Dan.

Primarul explică faptul că există 10 şantiere mari deschise.

”Asta înseamnă şantiere de 5 – 6 – 10 km conductă, în care se pune direct conductă preizolată, şi 10 – 12 şantiere pe bucăţele mai mici, unde Termoenergetica schimbă cu conductă normală unde crede ea că sunt avarii. Iarna asta, şi din cauza acestor schimbări şi din cauza centralei de la Titan care e nouă, i-am dat drumul în februarie, anul acesta, o să fie mult mai bine decât iarna trecută”, a mai declarat primarul general.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.