Candidatul susţinut de PNL, USR şi PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că PSD a înregistrat ”un eşec major în Parlament, în plină campanie pentru alegerile locale”. ”Această moţiune n-a avut nicio legătură cu problemele României, ci doar cu dorinţa de putere a PSD”, afirmă Nicuşor Dan care susţine că ”nu trebuie să mai avem o Viorica Dăncilă, o Gabriela Firea sau alţi oameni de-ai lui Dragnea în Guvernul României sau la Primăria Capitalei”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eşec major al PSD în Parlament, în plină campanie pentru alegerile locale! PSD n-a reuşit să asigure cvorumul pentru şedinţa de dezbatere a moţiunii de cenzură, deci se consideră respinsă. De fapt, această moţiune n-a avut nicio legătură cu problemele României, ci doar cu dorinţa de putere a PSD. Au vrut să ajungă iar la guvernare pentru a falimenta şi ţara, după ce au falimentat Capitala. Ar fi vrut să aducă la Palatul Victoria corupţia şi risipa de la Primăria Capitalei, contraperformanţa în atragerea fondurilor europene, dezinteresul pentru modernizarea infrastructurii de transport”, a scris, luni, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Acesta susţine că ”nu trebuie să mai avem o Viorica Dăncilă, o Gabriela Firea sau alţi oameni de-ai lui Dragnea în Guvernul României sau la Primăria Capitalei”.

”În mai puţin de patru săptămâni, putem opri dezastrul după patru ani de pesedism”, a mai afirmat candidatul susţinut de PNL, USR şi PLUS la Primăria Capitalei.

Şedinţa în care ar fi trebuit să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban a fost închisă din lipsă de cvorum. ÎN sală au fost doar 226 de parlamentari, în condiţiile în care trebuiau 233. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.