Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a precizat că, din 50 de persoane angajate de fosta administraţie, care au format o adevărată ”caracatiţă” în Primărie, au mai rămas 10 persoane, angajate prin concurs, dar că nu a fost un scop să intre în război cu aceşti oameni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat ce se mai întâmplă cu caracatiţa din PMB, Nicuşor Dan a precizat, marţi, într-o audienţă publică, pe Facebook, că a mai tăiat din tentacule. 

 ”Am mai tăiat nişte... Deci dacă îmi aduc bine aminte, erau cam 50 de persoane  la caracatiţa aceea. Prin desfiinţarea companiilor municipale o parte importantă dintre ei au plecat din instituţie. Cred că suntem undeva la 10 din 50, rămaşi în momentul ăsta”, a declarat Nicuşor Dan. 

 Edilul a adăugat că oraşul are alte probleme, decât lupta cu anumiţi angajaţi ai fostei administraţii. 

 [Oraşul are aşa de multe probleme că  n-a fost un scop în sine să  intrăm într-un război cu  oamenii aduşi de fosta administraţie şi sunt oameni care au un concurs. Până când ei nu fac ceva grav, sunt oameni care au câştigat un concurs şi sunt parte din administraţia publică”, a subliniat Nicuşor Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.