Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc anunţă că amendamentul pe care l-a propus alături de colegii din PNL privind eliminarea impozitului de 10% pentru concediile medicale a fost votat în unanimitate de comisiile reunite de Muncă şi Buget – Finanţe din Senat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Puţină alinare şi dreptate. Amendamentul pe care l-am propus alături de colegii din PNL privind eliminarea impozitului de 10% pentru concediile medicale a fost votat în unanimitate de comisiile reunite de Muncă şi Buget – Finanţe din Senat”, scrie Nicoleta Pauliuc pe Facebook.

”Le mulţumesc colegilor din toate partidele partidele pentru înţelegere şi pentru disponibilitatea de a repara o greşeală. Această taxă nu trebuie să mai existe, pentru că nu în felul acesta vom rezolva problema finanţelor ţării”. mai afirmă Pauliuc.

Proiectul de lege urmează să intre luni în dezbatere, în plenul Senatului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.