Premierul Nicolae Ciucă a declarat marţi, la Palatul Victoria, în timpul unui eveniment pe cercetare, că un coleg de la presă l-a întrebat dacă se duce la Ministerul Dezvoltării. ”Mi-a rămas undeva acolo, într-un sertăraş. Ei, nu mă duc. În felul ăsta cred că am şi şters chestiunea din memorie”, a spus şeful Executivului despre o preluare a portofoliului Dezvoltării, în noul Executiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Cred că am menţionat de două ori Ministerul Dezvoltării, uitându-mă la Sebastian Burduja. A fost o chestiune care s-a produs absolut involuntar, pentru că înainte să intru aci un coleg de la presă m-a întrebat dacă mă duc la Ministerul Dezvoltării. Mi-a rămas undeva acolo, într-un sertăraş. Ei, nu mă duc. În felul ăsta cred că am şi şters chestiunea din memorie”, a spus premierul Ciucă. În negocierile din coaliţie privind structura noului Guvern au fost zvonuri potrivit cărora PNL ar vrea Ministerul Dezvoltării de la UDMR şi că liberalii şi-ar dori ca acesta să fie condus de premierul Nicolae Ciucă, după rotativă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.