Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri, în şedinţa Executivului, că în ultimul raport INS, inflaţia a scăzut în primul trimestru la 11,2% astfel că Guvernul va continua să ia măsuri şi să facă în aşa fel încât să ne încadrăm cu inflaţia poate mai devreme de sfârşitul anului la 10%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimul raport prezentat de Institutul Naţional de Statistică, o cifră este foarte importantă şi anume faptul că inflaţia a scăzut în primul trimestru la 11,2, ca atare vom continua să luăm măsuri şi să facem în aşa fel să ne încadrăm cu inflaţia poate mai devreme de sfârşitul anului, să fie de 10%.

Premierul a mai spus: ”În conformitate cu datele INS, perspectiva în baza rezultatelor obţinute în primul trimestru ne obligă să luăm în continuare decizii şi să avem o abordare coerentă şi corelată atât cu mediul de afaceri cât şi cu partenerii noştri strategici, astfel încât să continuăm să menţinem acest trend al creşterii economice şi să realizăm toate obiectivele pe care ni le-am propus”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.