Premierul Nicolae Ciucă a declarat miercuri, în cadrul întâlnirii cu reprezentanţii comunităţii românilor din Spania, că la toate nivelurile întâlnirilor pe care le-a avut s-a vorbit de cetăţenii români care îşi desfăşoară activitatea la nivelul instituţiilor, la nivel local şi central, s-a vorbit despre cetăţenii români care au avut curajul şi tenacitatea să îşi deschidă propriile afaceri aici, în Spania,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că vrea să împărtăţească bucuria faţă de aprecierile pe care le-a primit din partea tuturor oficialilor cu care a avut întâlniri bilaterale.

”La toate nivelurile s-a vorbit de cetăţenii români care îşi desfăşoară activitatea la nivelul instituţiilor, la nivel local şi central, s-a vorbit despre cetăţenii români care au avut curajul  şi tenacitatea să îşi deschidă propriile afaceri aici, în Spania, s-a vorbit despre cetăţenii români care au o contribuţie la întărirea şi consoloidarea relaţiilor dintre România şi Spania. De aceea suntem aici, pentru a vă mulţumi pentru tot ceea ce faceţi pentru a reprezenta România, simplu, fără alte conotaţii, ceea ce înseamnă cultura, istoria poporului roman, ştiinţa şi partea de inovaţie.

Şeful Executivului a vorbit despre grupul de lucru pentru rewcunoaşterea dublei cetăţenii.”Este o chestiune pe care ştiu că românii din Spania o aşteaptă de mult timp, a afirmat premierul, arătând că este un moment istoric care marchează relaţiile dintre România şi Spania.

”Ştim cu toţii că nu aţi plecat de acasă de bine”, le-a spus premierul Ciucă românilor, afirmând că mesajul Guvernului este că a luat măsuri pentru ca relaţiile cu cetăţenii din diaspora trebuie să se materializeze printr-un sprijin.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.