Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, sâmbătă, la Dăbuleni în judeţul Dolj, că îl ”trec fiorii” când vede tinerii implicaţi în politică, dar a subliniat că în zona Olteniei nimeni nu vorbeşte despre digitalizare, în timp ce în alte regiuni, cu administraţii liberale, digitalizarea a fost deja implementată cu succes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Uitaţi-vă în sală, bravo, foarte mulţi tineri. Tinerii vor schimbarea, oameni buni, şi când vă spun chestiunea asta, mă trec fiorii. Tinerii vor schimbarea pentru că ei aşteaptă de la noi, ceva  mai bun. Suntem cu ei la masă, suntem cu ei printre noi şi aşteaptă de la noi să le dăm ceva mai bun, să le dăm un viitor, să le dăm o siguranţă, să le dăm predictibilitate. Nu poţi să faci chestiunea asta, dacă nu există nicio perspectivă de dezvoltare. Nu avem cum, dacă nu există nicio perspectivă de consolidare şi  modernizarea învăţământului, de acces la servicii medicale”, a declarat Nicolae Ciucă, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile locale în localitatea Dăbuleni din judeţul Dolj.

Ciucă le-a spus celor prezenţi cât de importantă este digitalizarea şi că aceasta deja funcţionează foarte bine în alte regiuni ale României.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”În Oltenia nu am auzit pe nimeni să vorbească despre digitalizare, fraţilor. Nu vă supăraţi pe mine, nimeni nu vorbeşte despre digitalizare. În celelalte regiuni, unde avem administraţiile liberale, absolut totul este digital, omul nu mai pleacă de acasă să se ducă să fie slugarnic la uşa funcţionarului public sau la uşa primarului. Totul se face digital. Aici de ce nu se vorbeşte despre chestiunile astea? Unde rămânem? Ne rupem de tot ceea ce înseamnă dezvoltarea ţării. Nu asta trebuie să se întâmple în Oltenia”, a declarat Nicolae Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.