Premierul Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, în Spania, despre românii care trăiesc în această ţară, că suntem la a doua, chiar a treia generaţie în Spania şi este o dovadă a faptului că au reuşit să se integreze, că încă nu şi-au pierdut identitatea românească şi merită să primească statut de dublă cetăţenie. Despre orizontul de timp pentru a se implementa acest deziderant, premierul a arătat că noţiunea de timp nu va fi una foarte îndepărtată şi în momentul în care ministerele de linie trec la lucru, vor găsi procedura pentru a ajunge la o înţelegere într-un timp cît mai scurt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Mulţumesc domnului preşedinte al guvernului şi cabinetului, celor doi miniştri de externe care au trudit la ajungerea la acest acord, astfel încât să putem să începem negocierile tehnice pentru identificarea paşilor următori, astfel încât românii care trăiesc în Spania să folosească dubla cetăţenie”, a spus premierul Nicolae Ciucă. 
 
Şeful Executivului a muţumit românilor pentru modul în care s-au integrat, pentru modul în care s-au comportat şi s-au integrat, şi pentru că fac cinste României.
 
”Suntem la a doua, chiar a treia generaţie în Spania. Este o dovadă a faptului că au reuşit să se integreze, o dovadă a faptului că încă nu şi-au pierdut identitatea românească şi merită să primească acest statut de dublă cetăţenie. (...) Noţiunea de timp nu va fi una foarte îndepărtată. În momentul în care ministerele de linie trec la lucru, vor găsi procedura pentru a ajunge la o înţelegere într-un timp cît mai scurt”, a arătat premierul Ciucă. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.