Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi despre varianta ca judecătorul Bogdan Mateescu să preia portofoliul Justiţiei că deocamdată e în analiză. Dacă ne uităm la CV-ul domniei sale, discutăm de un profesionist care a fost preşedintele CSM, a mai spus Ciucă. despre Marcel Boloş, el a spus că a fost un ministru foarte bun şi poate să-şi îndeplinească atribuţiunile, chiar şi la Ministerul de Finanţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este vorba despre o persoană care deocamdată e în analiză. Dacă ne uităm la CV-ul domniei sale, discutăm de un profesionist care a fost preşedintele CSM”, a afirmat Ciucă.

Liderul PNL a arătat că ”rebuie să mergem mai departe pe parcursul pe care România s-a încadrat foarte bine după ce nu mai avem aplicat MCV”.

”Trebuie să ne menţinem în această linie de modernizare şi menţinere a independenţei Justiţiei din România”, a mai spus Ciucă.

Despre Marcel Boloş, Ciucă a spus că a fost un ministru foarte bun şi poate să-şi îndeploinească atribuţiunile, chiar şi la Ministerul de Finanţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.