Premierul Nicolae Ciucă a prezentat, vineri, în deschiderea şedinţei de Guvern, principalele proiecte aflate pe ordinea de zi a Guvernului, şi le- cerut miniştrilor care au rol în aplicarea măsurilor din rectificarea bugetară să asigure continuitatea lucrului, chiar dacă luni este zi liberă pentru bugetari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a prezentat în deschiderea şedinţei de Guvern actele normative aflate pe agendă, privind rectificare bugetară şi instituirea zilei libere pentru bugetari, pe 29 noiembrie, precum şi prelungirea stării de alertă, începând cu 2 decembrie. 

În privinţa zilei libere, Ciucă a spus că hotărârea are prevederi în ceea ce priveşte contituitatea lucrului în anumite zone. 

Despre rectificarea bugetară, premierul a arătat că acei miniştri cu implicaţii în modul în care modificările la buget impactează la nivelul fiecărui minister în partide, să îşi asigure continuitatea lucrului pentru a nu întârzia modul în crae se asigură continuitatea în procesul de asigurare a fondurilor pentru structurile beneficiare. 

Ciucă a mai spus că va discuta în şedinţă despre pregătirile pentru Ziua Naţională a României şi prezenţa miniştrilor la aceste acţiuni. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.