Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă luni, după întâlnirea de la Senat cu ministrul Afacerilor Externe al Republicii Azerbaidjan, Jeyhun Bayramov, că este necesară operaţionalizarea rapidă a proiectului interconector care va asigura legătura de transport dintre Marea Caspică şi Marea Neagră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicolae Ciucă afirmă că îmbunătăţirea relaţiilor diplomatice şi economice dintre România şi Azerbaidjan a fost tema discuţiilor avute astăzi, la Senat, cu ministrul Afacerilor Externe al Republicii Azerbaidjan, Jeyhun Bayramov.

”Pe latura economică, este necesară operaţionalizarea rapidă a proiectului interconector care va asigura legătura de transport dintre Marea Caspică şi Marea Neagră.

Acesta trebuie să fie doar unul dintre obiectivele prin care ţările noastre vor avea un rol esenţial în zona celor două mări şi se vor transforma în punţi de legătură între Europa şi Asia”, afirmă preşedintele PNL.

Nicolae Ciucă arată că a mai abordat cu înaltul oaspete teme legate de contextul de securitate din Ucraina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.