Premierul Nicolae Ciucă a anunţă că, la întâlnirea pe care a avut-o vineri cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova Igor Grosu, l-a asigurat pe acesta „de susţinerea deplină a României în avansarea proceselor de reformă şi a agendei europene a Chişinăului şi am încurajat accelerarea reformelor în justiţie, combaterii corupţiei, consolidării statului de drept, al bunei guvernări şi al eficientizării funcţionării administraţiei publice”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am discutat cu preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu, despre viziunea consecventă a Guvernului României în raport cu Republica Moldova, susţinută de toate forţele politice de la Bucureşti. L-am asigurat de susţinerea deplină a României în avansarea proceselor de reformă şi a agendei europene a Chişinăului şi am încurajat accelerarea reformelor în justiţie, combaterii corupţiei, consolidării statului de drept, al bunei guvernări şi al eficientizării funcţionării administraţiei publice, esenţiale pentru ameliorarea mediului de afaceri şi bunăstarea cetăţenilor. Am reiterat convingerea fermă că parcursul european este singura cale în măsură să asigure stabilitatea, prosperitatea, dezvoltarea economică şi socială a Republicii Moldova”, a afirmat Nicolae Ciucă, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului României.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.