Preşedintele liberalilor Nicolae Ciucă a declarat că nu ar fi corect faţă de Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, să îi fie impus un scor pentru această competiţie. „În funcţie de cum evoluează campania în următoarele săptămâni, vom discuta şi ne vom stabili modul în care vom aborda până la final tot ceea ce se poate întreprinde de către Sebastian Burduja şi echipa lui, tot ceea ce se poate întreprinde de către fiecare filială de sector şi desigur de sprijinul pe care poate să îl primească de la nivelul conducerii PNL”, a completat liderul partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

„În acest moment nu ar fi corect faţă de Sebastian Burduja să îi impunem un scor. Se depune candidatura la câteva zile după ce am luat această decizie şi atunci, în funcţie de cum evoluează campania în următoarele săptămâni, vom discuta şi ne vom stabili modul în care vom aborda până la final tot ceea ce se poate întreprinde de către Sebastian Burduja şi echipa lui, tot ceea ce se poate întreprinde de către fiecare filială de sector şi desigur de sprijinul pe care poate să îl primească de la nivelul conducerii PNL. Deci, în acest moment, nu are un scor, un procent stabilit”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat ce scor îi va cere lui Sebastian Burduja la Primăria Capitalei, având în vedere că e întârziată candidatura sa şi nu a fost prima opţiune de candidat, sâmbătă la depunerea candidaturii liderului PNL Bucureşti pentru şefia PMB.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere şi a afirmat că vrea să vadă dacă “are curajul să se lupte cu mine pe argumente”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.