Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă s-a întâlnit, miercuri, la Senat, cu reprezentanţii UiPath, prima companie apărută în România care a fost listată la bursa de la New York, el afirmând că rezultatele acestora în automatizare şi cibernetică sunt o carte de vizită a sectorului IT din România. Ciucă afirmă că esenţial pentru dezvoltarea capitalului românesc este să oferim un cadru fiscal predictibil şi eficient, care să asigure oportunităţi pentru mediul de afaceri iar PNL va milita în continuare pentru un climat economic favorabil investiţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”I-am întâlnit astăzi, pe reprezentanţii UiPath - prima companie apărută în România care a fost listată la bursa de la New York. Rezultatele lor în automatizare şi cibernetică sunt o carte de vizită a sectorului IT din România. Acest domeniu va defini viitorul, iar ţara noastră trebuie să facă acest salt către dezvoltare şi modernizare”, a arătat Ciucă într-un mesaj pe Facebook.

Preşedintele Senatului afirmă că ”digitalizarea României include şi instituţiile publice, iar această reformă 2.0 se construieşte prin fiecare serviciu pe care cetăţenii îl pot accesa online”.

”Dezvoltarea sustenabilă nu se poate face fără consolidarea capitalului românesc, care trebuie să aibă curajul să abordeze pieţele externe. Apreciez enorm la UiPath ambiţia de a ieşi pe plan internaţional cu servicii româneşti de calitate, pentru clienţi din toată lumea”, menţionează liderul PNL. 

”Esenţial pentru dezvoltarea capitalului românesc este să oferim un cadru fiscal predictibil şi eficient, care să asigure oportunităţi pentru mediul de afaceri. PNL va milita în continuare pentru un climat economic favorabil investiţiilor”, mai arată Nicolae Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.