Premierul Nicolae Ciucă, preşedinte al PNL, a declarat luni, după şedinţa conducerii partidului, că grupul de lucru care se va constitui pentru asigurarea tranziţiei şi revederii programului de guvernare va face şi analiza activităţii desfăşurate de către miniştrii PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”A fost un subiect pe care l-am discutat de fiecare dată la nivelul conducerii partidului. Şi astăzi, în Biroul Politic Naţional, am discutat că este nevoie de o evaluare a activităţii şi rezultatelor fiecărui ministru în parte, motiv pentru care grupul acesta de lucru care se vas continui pentru asigurarea tranziţiei şi revederii programului de guvernare va face şi analiza activităţii desfăşurate de către miniştrii PNL”, a declarat preşedintele PNL, despre o evaluare a activităţii miniştrilor PNL. Întrebat dacă asta înseamnă o posibilă reîmprospătare a echipei de miniştri PNL, Ciucă a spus: ”Poate să însemne orice”. Liberalii pregătesc o echipă de tranziţie pentru rotaţia premierilor din luna mai, care să gestioneze inclusiv schimbările la nivelul ministerelor, între PNL şi PSD, au precizat surse liberale pentru News.ro. Conducerea PNL s-a reunit, luni, de la ora 11.00, la Parlament, pentru a stabili priorităţile noii sesiuni parlamentare. Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă le-a cerut colegilor ”o organizare mai bună în an preelectoral”, şi le-a vorbit despre nevoia unei comunicări mai eficiente a măsurilor luate de Executiv.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.