Nicolae Ciucă a participat, marţi, la evenimentul de lansare pentru funcţia de primar al municipiului Calafat, judeţul Dolj, a lui Dorel Mituleţu. La eveniment, preşedintele PNL a glumit, atunci când în sală s-a auzit sunetul unui bec care s-a ars şi cel al câtorva baloane sparte. „Mai devreme, îi făceam un semn tehnicianului că ieşea fum de la bec şi mi-a făcut un semn discret: «lasă, dacă iese fum înseamnă că funcţionează!» Ştia ce spune. Iar baloanele care se sparg sunt pentru domnul primar, să ne învăţăm cum sună dopul de şampanie când câştigă alegerile”, a afirmat Ciucă. De asemenea, acesta a glumit asupra faptului că în clipul de prezentare a candidatului PNL la Primăria Municipiului Calafat a apărut şi o imagine cu cimitirul. „A fost pentru prima dată când, pe lângă marile realizări, în filmul de prezentare, apare şi cimitirul. Asta e pentru memento mori, să nu uităm unde ne ducem”, a spus Nicolae Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mai devreme, îi făceam un semn tehnicianului că ieşea fum de la bec şi mi-a făcut un semn discret: «lasă, dacă iese fum înseamnă că funcţionează!» Ştia ce spune. Iar baloanele care se sparg sunt pentru domnul primar, să ne învăţăm cum sună dopul de şampanie când câştigă alegerile, a replicat preşedintele liberal, amuzat”, a declarat Nicolae Ciucă, după ce unul dintre becurile din sala unde avea loc evenimentul lansării candidatului PNL la Primăria Municipiului Calafat a fumegat, iar câteva baloane s-au spart.

Liderul liberalilor a comentat, în glumă, şi asupra faptului că în clipul de prezentare a candidatului PNL, actualul edil al Calafatului Dorel Mituleţu, a apărut şi cimitirul printre realizările din mandat.

„Demult nu mi-a mai fost dat să particip la o astfel de activitate şi să vedem atâta entuziasm de a-şi prezenta realizările într-un mandat. Parcă au fost într-o viaţă. A fost pentru prima dată când, pe lângă marile realizări, în filmul de prezentare, apare şi cimitirul. Asta e pentru memento mori, să nu uităm unde ne ducem. Domnule primar, trebuie să faceţi o poartă acolo şi să scrieţi pe ea: porunca lui este viaţă veşnică şi ştim ce-avem de făcut!”, i-a mai recomandat Nicolae Ciucă lui Dorel Mituleţu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.