Premierul român, Nicolae Ciucă, a declarat, la finalul întrevederii pe care a avut-o cu omologul său bulgar, Kiril Petkov, că acesta se află în România, după o vizită în Ucraina, iar în cadrul discuţiilor a fost reconfirmată poziţia celor două ţări de a sprijini Ucraina pentru independenţă, suveranitate şi integritate teritorială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Nicolae Ciucă a declarat, vineri, că, atât el, cât şi premierul bulgar, Kiril Petkov, au fost în această săptămână în Ucraina.
 
”Am început discuţia pornind de la contextul de securitate. Domnul prim-ministru Perkov a venit la Bucureşti, după ce a efectuat o vizită în Ucraina, la Kiev. Amândoi am fost în  această săptămână la Kiev şi a fost un foarte bun prilej să putem să discutăm situaţia deosebit de complexă legată de invazia forţelor armate ruse în Ucraina”, a declarat Nicolae Ciucă.
 
Cei doi premieri au reconfirmat sprijinul pentru Ucraina. 
 
”Am reconfirmat sprijinul pentru independenţa, suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei şi de asemenea, am condamnat împreună agresiunea forţelor armatei ruse şi în mod deosebit atrocităţile şi crumele de război. Am convenit să sisţinem împreună ca tot ceea ce s-a întâmplat acolo să fie identificatşi dus în faţa instanţelor de judecată internaţionale”, a mai declarat Ciucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.