Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, în deschiderea şedinţei Executivului, după aprobarea primei cereri de finanţare din cadrul PNRR, că avem nevoie de acelaşi efort susţinut, de aceeaşi coordonare, pentru a putea să îndeplinim jaloanele, ţintele şi în felul acesta să asigurăm coerenţă implementării Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Nicolae Ciucă a mulţumit, la începutul şedinţei, celor care au lucrat la aprobarea primei cereri de finanţare la Uniunea Europeană.

”Am reuşit, astfel, să ne îndeplinim obiectivul şi folosesc această oportunitate pentru a reaminti şi sublinia încă o dată că avem nevoie de acelaşi efort susţinut, de aceeaşi coordonare, pentru a putea să îndeplinim jaloanele, ţintele şi în felul acesta să asigurăm coerenţă implementării PNRR”, a spus şeful Executivului.

Ciucă a arătat că ”acest efort a fost posibil şi datorită colaborării şi dialogului deschis cu cei de la Comisia Europeană” şi i-a mulţumit ministrului Marcel Boloş şi celor de la Ministerul Investiţiilor, pentru efort.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.