Nicolae Ciucă a declarat marţi, după ce a fost ales preşedinte al Senatului că mulţumeşte pentru votul de încredere şi îl asigură pe senatori că vor continua să desfăşoare activitatea pentru îndeplinirea obiectivelor politice stabilite la nivelul coaliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Doresc să vă mulţumesc în primul rând pentru modul în care aţi sprijinit activitatea Guvernului României începând de la momentul în care senatului şi-a intrat în mandat”, a spus Nicolae Ciucă după vot, el apreciind sprijinul Parlamentului pentru tot ceea ce Guvernul României a avut nevoie astfel încât să ducă mai departe şi să îşi îndeplinească obiectivele din programul de guvernare. Ciucă a arătat că programul de guvernare a vizat nu doar partea de administrare, de gestionare de zi cu zi a ţării ci şi obiectivele asumate atât prin finanţare de la bugetul de stat cât şi prin fondurile europene, iar aici a fost nevoie de o activitate parlamentară pentru adaptarea cadruluilegislativ la programul xde reforme al României. ”Doresc să vă mulţumesc pentru votul dvs de încredere şi să vă asigur că din această poziţie, împreună cu dvs vom continua să desfăşurăm activitatea pentru îndeplinirea obiectivelor politice stabilite la nivelul coaliţiei şi la sprijinirea întregii activităţi guvernamentale. Avem proiecte care nu face altceva decât să continue să modernizeze şi să dezvolte România, pentru asta trebuie să ne desfăşurăm activitatea şi să găsim soluţiile, pentru a falicita din punct de vedere legislativ, tot ce înseamnă obiectivele acestui proiect de ţară”, a mai arătat el.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.