Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă a declarat miercuri, la Parlament, după şedinţa grupurilor parlamentare ale PNL, despre programul de guvernare al Cabinetului Marcel Ciolacu, că a discutat şi cu liderul PSD, cu ministrul de Finanţe, Câciu şi cu Marcel Boloş care vor fi măsurile necesare creşterii colectării şi este obligatorie continuarea absorbţiei de fonduri europene şi atragerea de investiţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicolae Ciucă a declarat că în elaborarea programului de guvernare se regăsesc politici ale PNL şi politici ale PSD.

”Programul a fost elaborat împreună, de către structurile de specialitate de la nivelul fiecărui partid (..) În momentul de faţă, am discutat şi cu Marcel Ciolacu şi cu ministrul de Finanţe, Câciu şi cu probabil viitorul ministru de Finanţe, Marcel Boloş, care vor fi măsurile necesare creşterii colectării şi obligatoriu pentru a putea să finanţăm toate aceste măsuri este continuarea absorbţiei de fonduri europene şi atragerea de investiţii”, a spus fostul premier. Liderul PNL a precizat că acest lucru este absolut obligatoriu.

”De aceea, prin măsurile care s-au luat în 2022 pentru a avea o absorbţie cît mai mare acestea trebuie avute în vedere şi anul acesta, trebuie continuate şi pe cât posibil intensificate”.

Ciucă a mai spus că dezvoltarea componentei energetice s-a făcut pe baza fondurilor pe care le-au primit de la UE. ”Drumul nostru înainte este în interiorul UE, folosind cât mai eficient şi mai bine toate aceste fonduri care pentru România înseamnă dezvoltare, investiţii şi reducerea acestor disparităţi între ţara noastră şi celelalte state dezvoltate”, a apreciat Nicolae Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.