Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă, marţis eară, că a discutat cu colegii liberali, la Iaşi, despre provocările acestui an, dar şi despre rezultatele din cei patru ani de guvernare. Liderul liberal crede că este nevoie de unitate şi colaborare: ”O structură dezbinată nu va putea niciodată să obţină rezultate mari”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, la Iaşi, am discutat cu colegii liberali în cadrul Regionalei de Nord-Est şi în cadrul Consiliului Director Judeţean al PNL Iaşi despre obiectivele noastre pentru anul acesta, dar şi despre realizările din cei patru ani de guvernare. Şi nu sunt puţine. Nici la nivel naţional, nici în fiecare regiune în parte. În regiunea Moldovei, atât Terminalul 4 al Aeroportului Iaşi, cât şi Autostrăzile A7 şi A8 sunt proiecte liberale şi investiţii esenţiale pentru dezvoltarea şi interconectarea regiunii”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL le-a transmis colegilor de partid că ”succesul se bazează pe unitate şi pe colaborare”.

”O structură dezbinată nu va putea niciodată să obţină rezultate mari. Doar împreună putem îmbunătăţi nivelul de trai al cetăţenilor şi putem face ca românii din diaspora să simtă că se pot întoarce acasă”, a mai scris Ciucă.

Potrivit acestuia, ”administraţiile liberale au proiecte duse la bun sfârşit şi altele în derulare cu ajutorul banilor europeni”.

”Am reabilitat drumuri, am modernizat spitale şi am extins reţelele de apă, de canalizare şi de gaze. E important, totodată, să continuăm în acest an dialogul onest cu cetăţenii despre ce am reuşit să facem, ce nu am reuşit şi ce ne propunem pentru a menţine România pe direcţia dezvoltării şi a modernizării în Europa. Ce ne propunem pentru a oferi românilor un nivel de trai în creştere şi mai ales în siguranţă”, a mai transmis Ciucă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.