Premierul Nicolae Ciucă a declarat, joi, la Mioveni, despre rocada de anul viitor a premierilor din coaliţie şi schimbarea unor miniştri între PSD şi PNL, că această rocadă, din punctul lui de vedere, este mai puţin importantă în acest moment.”Nu m-am gândit şi nici nu vreau să mă gândesc la ea până nu reuşim să rezolvăm problemele cu care românii se confruntă astăzi”, a mai spus şeful Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Această rocadă face obiectul unei perspective care urmează să se întâmple peste şapte, opt luni de zile. Ca atare, până atunci daţi-ne voie să ne ocupăm de problemele curente care sunt foarte foarte dificile”, a spus premierul, întrebat dacă este de acord cu opinia PSD că anul viitor, când se vor schimba premierii, unele ministere să nu se schimbe între partide, respectiv Transporturile şi Fondurile Europene.

Şeful Executivului a precizat că ”această rocadă, din punctul lui de vedere, este mai puţin importantă în acest moment”.

”Ca atare, nu m-am gândit şi nici nu vreau să mă gândesc la ea până nu reuşim să rezolvăm problemele cu care românii se confruntă astăzi”, a completat Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.