Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri seară, la Iaşi, că Mihai Chirica şi Costel Alexe au susţinerea PNL pentru a candida din nou la Primăria Iaşi, respectiv şefia Consiliului Judeţean, invocând şi procentele pe care cei doi le au în sondajele de opinie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Ca orice partid politic, facem sondaje. Ambii în sondaje sunt la procente care îi recomandă pentru susţinerea să candideze în viitoarele alegeri“, a afirmat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, într-o conferinţă de presă susţinută, vineri seară, la Iaşi, la care au fost prezenţi atât edilul Mihai Chirica, cât şi preşedintele CJ Iaşi, Costel Alexe.
 
Şeful PNL nu a făcut nicio referire la dosarele penale în care sunt implicaţi atât Mihai Chirica, cât şi Costel Alexe.
 
Liderul liberal Nicolae Ciucă a participat, vineri seară, la Iaşi, la o întâlnire cu primarii PNL din judeţul Iaşi, dar şi cu conducerea filialei ieşene a PNL.
 
Ulterior, Ciucă a mers spre Catedrala Mitropolitană din Iaşi, unde a avut loc o întâlnire cu ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.