Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, afirmă, sâmbătă, că tragedia din Israel cutremură întreaga lume. El a condamnat violenţele din zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tragedia care are loc în Israel cutremură întreaga lume. România este solidară cu cetăţenii israelieni în momentele dificile prin care trec şi este alături de familiile victimelor”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Nicolae Ciucă.

Preşedintele Senatului condamnă violenţele din zonă.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

”Condamnăm violenţele care se derulează acum în Israel, atât prin atacurile cu rachete, cât şi prin agresiunea insurgenţilor asupra populaţiei civile”, a mai scris Ciucă.

Aripa armată a mişcării palestiniene Hamas a anunţat, sâmbătă dimineaţă, că a lansat "Operaţiunea Al-Aqsa Flood" împotriva Israelului.

"Am decis să punem capăt tuturor crimelor ocupaţiei", a declarat Mohammad Deif, comandantul Brigăzilor Ezzedine al-Qassam.

Ministrul israelian al Apărării anunţă stare de război şi afirmă că Hamas a făcut o mare greşeală. Statul evreu a ripostat şi a anunţat lansarea operaţiunii Sabia de Fier.

"Suntem în război şi vom câştiga", afirmă premierul israelian Benjamin Netanyahu într-un mesaj adresat israelienilor.

Ministerul de Externe cere românilor să evite călătoriile în Israel.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.