Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni despre candidatul comun PSD-PNL la prezidenţiale că mai întâi trebuie să vedem care sunt rezultatele alegerilor locale şi europarlamentare. PNL nu poate să se dea deoparte, cine ştie ce ar putea să apară care să schimbe fundamental această opţiune, a mai arătat Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat luni, la Digi24, despre candidatul comun PSD-PNL la alegerile prezidenţiale, că este o întrebare la care a răspuns. 

”Să vedem care sunt rezultatele alegerilor locale şi europarlamentare, care este profilarea din perspectiva percepţiei. Funcţia de preşedinte nu se negociază între două partide, este cea mai importantă funcţie, cetăţenii trebuie să aleagă persoana”, a spus Ciucă. 

El a menţionat că PNL nu poate să se dea deoparte şi să nu aibă candidat la preşedinţia României.

”Este o chestiune pe care am clarificat-o spunând că PNL a avut de-a lungul istoriei curajul să-şi asume toate aceste momente importante (..) cine ştie ce ar putea să apară care să schimbe fundamental această opţiune şi atitudine a noastră? Este o perspectivă care să ţină cont de o schimbare fundamentală prin care PNL să fie determinat să nu aibă candidat la preşedinţie”, a mai arătat preşedintele PNL.

Întrebat dacă liderul PSD Marcel Ciolacu face presiuni pentru a fi candidatul coaliţiei, Nicolae Ciucă a spus: În interiorul unei coaliţii există discuţii, presiunile se rezolvă şi se scad pe timpul negocierilor, fiecare ne dorim ca în această coaliţie să avem propria identitate doctrinară şi ideologică”. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.