Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă, joi seară, că, la Sinaia, şedinţa conducerii partidului a început cu un raport de activitate şi cu discuţii despre bugetul pentru anul 2024. ”Bugetul pentru 2024 trebuie puternic axat pe componenta de investiţii”, afirmă preşedintele liberalilor, adâugând că ”viziunea liberală este cea corectă şi singura care poate duce la dezvoltarea şi modernizarea României pe termen lung”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am început astăzi lucrările forurilor de conducere ale PNL, la Sinaia, cu un raport al activităţii guvernamentale. Miniştrii liberali au prezentat principalele proiecte pe care le au în desfăşurare în această perioadă pentru a avansa, în toate domeniile pe care le coordonăm, reformele asumate de la nivelul Executivului”, a scris, joi seară, pe Facebook, Nicolae Ciucă.

Acesta anunţă că s-a discutat, de asemenea, despre proiectele pe care Partidul Naţional Liberal şi le propune şi pe care le vrem cuprinse în bugetul pe anul următor.

”Mă bucur că, indiferent de portofoliul gestionat, concluzia unanimă a fost că bugetul pentru 2024 trebuie puternic axat pe componenta de investiţii. Aşa cum am arătat şi până acum la guvernare, viziunea liberală este cea corectă şi singura care poate duce la dezvoltarea şi modernizarea României pe termen lung”, a mai scris preşedintele PNL.

Biroul Politic Naţional al PNLse reuneşte, vineri, de la ora 09.00, în Sinaia.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.