Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă afirmă că astăzi este o zi importantă pentru viitorul comunităţilor din Republica Moldova, o zi în care cetăţenii îşi votează aleşii locali. ”Este important ca această alegere să fie ghidată de principiile europene”, precizează liderul liberal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi este o zi importantă pentru viitorul comunităţilor din Republica Moldova, o zi în care cetăţenii îşi votează aleşii locali. Este important ca această alegere să fie ghidată de principiile europene şi de valorile unui stat de drept, pentru că astfel vecinii noştri vor fi cu un pas mai aproape de viitorul şi destinul nostru comun, european”, spune Nicolae Ciucă pe Facebook.

”Mult succes tuturor candidaţilor care îşi propun să ţină Republica Moldova pe calea sa spre dezvoltare şi modernizare. România vă va fi mereu alături!”, mai afirmă preşedintele PNL.

 

Candidatul PAS Lilian Carp a fost primul dintre aspiranţii la Primăria Chişinăului care şi-a exercitat dreptul de vot duminică, în cadrul alegerilor locale din Republica Moldova, el afirmând că a votat pentru ”un oraş mai confortabil, un oraş în care proiectele care sunt implementate să nu fie de mântuială”. Un alt candidat, cel al Partidului Acasă Construim Europa, Constantin Butucel, nu şi-a putut exercita dreptul de vot la Chişinău, pentru că avea domiciliul în capitala R. Moldova de mai puţin de trei luni, relatează Deschide.md.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.