Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, joi, în şedinţa de Guvern, să se aprobă indicatorii economici pentru autostrada Moldovei, care va lega Buzăul de Focşani, a cărei valoare ajunge la 7 miliarde de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un obiectiv la fel de important este investiţia de mult aşteptată, şi anume aceea a demarării proiectului pentru autostrada Moldova”, a spus premierul.

El a precizat că în şedinţă se va aproba în Guvern indicatorii economici pentru această autostradă care va lega Buzăul de Focşani. Vorbim de o lungime de peste 82 de km, 41 de poduri, pasaje şi viaducte, şase noduri rutiere, parcări şi spaţii de servicii şi tot ceea ce este necesar acestui proiect.

Valoarea totală este peste 7 miliarde de lei, fondurile urmând să fie asigurate din fonduri externe nerambursabile, prin PNRR, din bugetul ministerului Transporturilor şi alte surse legal constituite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.