Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, joi, că în şedinţa de Guvern va fi adoptată o Ordonanţă de urgenţă prin care se va aloca suma de 1,77 miliarde de lei, pentru compensarea creşterii preţurilor la materialele de construcţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul a anunţat că Guvernul va aproba, astăzi, o ordonanţă de urgenţă prin care va aloca 1,77 miliarde de lei, pentru compensarea creşterii preţurilor la materialele de construcţii, creşterea preţurilor la forţa de muncă.

”Acest pachet de 1,77 miliarde de lei face parte din pachetul total de 5,2 miliarde lei, diferenţa o vom asigura din fonduri europene, ceea ce înseamnă că în scurt timp, aşa cum am discutat cu Ministerul Fondurilor Europene, am identificate deja liniile de finanţare şi vom continua să sprijinim domeniul construcţiilor”, a spus şeful Executivului. 

Ciucă a mai spus că sprijină autorităţile publice să îşi ducă la bun sfârşit proiectele pe care şi le-au asumat. 

”Avem nevoie ca acest sector să îşi menţină capacitatea şi de asemenea să îşi poată să îşi asume în viitor celelalte proiecte”, a mai spus premierul, arătând că în PNRR există o gamă largă de proiecte care trebuie duse la sfârşit. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.