Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni despre acuzaţiile de plagiat la adresa lui Lucian Bode că există justiţie în România, de la acuzare la verdict final este timp şi că vor lăsa să se deruleze procesul în instanţă şi, când vom avea o decizie finală, se vor pronunţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În acest moment, au existat discuţii prin care s-au explicat foarte clar în faţa liderilor de filială care este poziţia noastră, există justiţie în România, de la acuzare la verdict final este timp, motiv pentru care lăsăm să se deruleze procesul în instanţă şi, când vom avea o decizie finală, ne vom pronunţa”, a spus preşedintele PNL. Despre afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis din 2021, că orice persoană publică asupra căreia planează această suspiciune de plagiat ar trebui să facă un pas în spate, Ciucă a precizat: ”Este o declaraţie a preşedintelui ţării, care conteaxză pentru fiecare dintre noi, doar că încă o dată, este vorba despre un proces care trebuie să se finalizeze printr-o decizie finală a instanţei”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.