Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a respins joi, la Parlament, acuzaţiile potrivit cărora ar fi fost implicat în violenţele de la protestele din Piaţa Victoriei, afirmând că este un om „cât se poate de normal”, iar autorităţile trebuie să demonstreze „cât mai rapid” cine sunt vinovaţii pentru incidentele de aseară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chestionat dacă este în spatele celor care au deturnat manifestaţia din Piaţa Victoriei, Robert Negoiţă a negat vehement această acuzaţie.

„Am văzut şi eu că s-au tot discutat chestii de genul ăsta, nu am nicio legătură cu clubul Dinamo. Ce s-a întâmplat aseara e o chestiune foarte gravă. Eu sper ca autorităţile şi justiţia să demonstreze cât mai rapid posibil cine sunt cei vinovaţi de incidentul de aseară. Dacă vă luaţi în calcul, în cel mai minimal mod, că aş putea să fiu implicat în aşa ceva, vă asigur că sunt un om cât se poate de normal şi nu pot să fiu niciodată implicat în aşa ceva, în chestiuni care sunt foarte grave, iar cei care au făcut chestiune asta aseară trebuie să plătească (...)”, a afirmat primarul Sectorului 3.

Robert Negoiţă a mai spus că oricând se pot pune la dispoziţia autorităţilor înregistrările de la Rin Grand Hotel, pentru a se vedea că nu a avut loc acolo nicio întâlnire în care să se discute despre proteste.

„Am văzut o chestiune că s-au solicitat înregistrările, tot ce se întâmplă la Rin Grand Hotel este înregistrat video, sunt camere şi la intrare, şi la interior şi în toate zonele. Se pot pune la dispoziţie înregistrările oricând (...)”, a susţinut edilul.

El a subliniat faptul că „ce s-a întâmplă aseară este o chestiune foarte gravă şi cineva trebuie să plătească”.

De asemenea, întrebat cum vede protestele, Negoiţă a afirmat că România s-a împărţit „în bucăţi”, ceea ce nu este deloc bine.

„Părerea mea este că ce se întâmplă la ora aceasta în România nu este deloc bine, că s-a împărţit ţara în bucăţi şi cine continuă să împartă România în bucăţi nu vrea altceva decât răul României şi niciodată binele”, a conchis Robert Negoiţă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.