Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a declarat luni, referitor la posibilitatea ca preşedintele Klaus Iohannis să preia preşedinţia Consiliului European, Neacşu a spus că nu vede nimic rău ca România să dea un preşedinte, afirmând că social-democraţii vor susţine un român, „indiferent de unde este”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu văd nimic rău ca România să dea un preşedinte al Consiliului European. Evident, că mi-aş dori să fie un social-democrat. Să nu credeţi că am votat ceva în necunoştinţă de cauză. Vom susţine un român, care va candida, indiferent de unde este. Cred că totuşi sunt două, trei excepţii", a spus Marian Neacşu.

Numele preşdintelui României a fost vehiculat pentru a-i lua locul lui Donald Tusk  în cadrul preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.