Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a precizat că argumentele Austriei pentru votul în Consiliul JAI de joi împotriva aderării României la Schengen sunt false. Iniţial Austria declara că se împotriveşte aderării ţării noastre şi extinderii spaţiului Schengen pentru că acest nu este funcţional, însă cu cinci minute înainte votase pentru aderarea Croaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Austria declară că a votat împotriva aderării României şi extinderii spaţiului Schengen fiindcă spaţiul Schengen nu este funcţional. Austria uită să spună că fix cu 5 minute înainte votase pentru aderarea Croaţiei la spaţiul Schengen, deci pentru extinderea spaţiului Schengen. Toate argumentele auzite de la Austria în această perioadă au fost false. Vom arăta acest lucru foarte clar în următoarele zile în Parlamentul European, în spaţiul public şi cu orice ocazie”, a scris Siegfried Mureşan, vineri pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.