PNL Iaşi a aprobat, duminică, în cadrul Consiliului Director Judeţean al organizaţiei, moţiunea lui Ludovic Orban pentru congresul partidului din 25 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Surse din cadrul PNL Iaşi au declarat că moţiunea lui Orban a întrunit 89 de voturi ”pentru” şi trei ”împotrivă”.
 
Liderul PNL, Ludovic Orban, a spus, după reuniunea CDJ a PNL Iaşi, că organizaţia ieşeană a liberalilor va avea mulţi delegaţi la congres şi că speră ca un număr cât mai mare dintre aceştia să îl voteze ca preşedinte PNL.
 
”Am prezentat astăzi (duminică – n.r.) moţiunea la Iaşi şi am avut un dialog cu membrii liberali. PNL Iaşi va avea foarte mulţi delegaţi la congres şi am convingerea că mulţi dintre ei mă vor vota”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.
 
În urmă cu două zile şi premierul Florin Cîţu şi-a prezentat moţiunea în faţa membrilor CDJ a PNL Iaşi, aceasta fiind, de asemenea, adoptată cu o largă majoritate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.