Deputatul USR Monica Berescu susţine că există o dezamăgire în rândul aleşilor partidului, dar şi a membrilor USR, dar că lucrurile încă pot fi reparate, urmând ca în funcţie de reacţia conducerii USR, parlamentarii să decidă dacă rămân sau pleacă din această formaţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Monica Berescu a declarat sâmbătă pentru News.ro că ”plecarea celor cinci europarlamentari din USR nu este o surpriză pentru cei ancoraţi cu ceea ce se petrece în partid”, dar că a fost dezamăgită de reacţia unora dintre colegii din USR la aflarea acestei veşti.

„Cred că e cazul să ne tratăm cu respect înainte de toate şi să ne respectăm deciziile. Mă refer la reacţiile unor colegi din Biroul Naţional. Când cinci europarlamentari decid să plece din partidul tău cred că ar trebui să îţi pui semne de întrebare, să te întrebi ce nu merge şi să te gândeşti cum poţi îmbunătăţi lucrurile”, a afirmat deputatul USR, Monica Berescu.

Întrebată dacă se va alătura partidului REPER, în condiţiile în care este socotită o apropiată a lui Dacian Cioloş, Berescu a precizat că deocamdată aşteaptă să vadă reacţia Biroului Naţional, for din care şi ea face parte.

„Vom avea cel mai probabil săptămâna viitoare o primă şedinţă a Biroului Naţional. Trebuie să vedem cum reacţionăm şi ce facem. E clar că există un grad de dezamăgire nu doar în rândul aleşilor USR, ci şi a membrilor. La nivel intern lucrurile pot fi reparate şi depinde de Biroul Naţional ce decizii va lua. În funcţie de aceste decizii, parlamentarii USR vor decide să rămână sau să plece”, a afirmat deputatul USR, Monica Berescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.