Mitingul de susţinere a Guvernului Grindeanu, organizat sâmbătă, la Târgovişte, de PSD Dâmboviţa s-a încheiat fără incidente, după aproximativ două ore şi jumătate. Membri şi simpatizanţi ai PSD veniţi din majoritatea localităţilor judeţului, dar şi din judeţul învecinat, Argeş, au fost prezenţi la manifestaţie, organizatorii susţinând că în total au participat 12.000 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce au ascultat, timp de aproape o oră, discursurile cu mesaje mobilizatoare susţinute de lideri ai PSD şi de primari dâmboviţeni, pe scena amenajată în Piaţa Revoluţiei, participanţii la manifestaţia de la Târgovişte au plecat încolonaţi pe principalele artere rutiere din oraş, iar manifestaţia s-a încheiat în faţa sediului PSD din municipiu.

Conform organizatorilor, peste 12.000 de persoane au manifestat pentru susţinerea guvernului condus de Sorin Grindeanu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Mitingul s-a desfăşurat fără incidente, iar în timpul manifestaţiei, în piaţa Revoluţiei din Târgovişte a fost afişat un banner de mari dimensiuni cu sigla UNPR şi cu mesajul ”UNPR susţine guvernul”.

La rândul lor, membrii PSD din teritoriu au adus la manifestaţie pancarte pe care scria numele organizaţiei locale din care fac parte cu mesajul: ”Susţine Guvernul”.

Evenimentul de la Târgovişte este al doilea organizat pentru susţinerea Guvernului Grindeanu. Sâmbăta trecută, o manifestaţie similară, la care au participat aproximatoiv 6.000 de persoane, a avut loc la Piteşti, în judeţul Argeş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.