Liberalii vor organiza, sâmbătă, un miting regional la Iaşi, liderii locali ai PNL estimând că la acţiune vor participa peste 12.000 de membri şi simpatizanţi ai partidului din şapte judeţe ale Moldovei. Liderul PNL Iaşi, Teofil Bălteanu, spune că va fi o acţiune consistentă, la care va veni întreaga conducere a partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul PNL Iaşi, Teofil Bălteanu, a declarat, miercuri, pentru News.ro că sâmbătă, în Piaţa Unirii, din Iaşi, PNL va organiza un miting regional, la care vor fi prezenţi membri şi simpatizanţi ai partidului din zona Moldovei.

"Va fi o acţiune de amploare, estimăm că vor veni 12.000 - 13.000 de oameni. Vor fi câte 1.000 de persoane din judeţele Suceava, Botoşani, Bacău, Neamţ, Vaslui şi Vrancea, iar restul din judeţul Iaşi. Avem toate aprobările necesare pentru acest miting, va fi o acţiune consistentă, la care va veni întreaga conducere a partidului”, a afirmat liderul PNL Iaşi, Teofil Bălteanu.

El a precizat că mitingul se va desfăşura începând cu ora 17.00, motivând că s-a ales intenţionat ca acţiunea să fie organizată seara, pentru că "vor fi momente spectaculoase”.

Liderul PNL Iaşi a mai spus că partidul a decis să organizeze mitinguri regionale, pentru a da "un semnal de forţă” în ultima parte a campaniei electorale.

"Va conta fiecare zecime de procent în aceste alegeri, aşa că ne batem pentru un scor cât mai bun”, a mai afirmat liderul liberalilor ieşeni, Teofil Bălteanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.