Mircea Duşa a fost eliberat, la cerere, din funcţia de secretar de stat, şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din Ministerul Apărării Naţionale, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia premierului Dăncilă privind eliberarea lui Mircea Duşa, la cerere, din funcţia de secretar de stat, şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din cadrul Ministerului Apărării Naţionale a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Mircea Duşa a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Apărării în ianuarie 2017, printr-o decizie a premierului de atunci Sorin Grindeanu. 

Mircea Duşa a fost deputat în perioada 2008-2012, iar în august 2012 a fost numit ministru de Interne. În decembrie 2012, a fost desemnat ministru al Apărării Naţionale în Guvernul Ponta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.