Rectorul Universităţii Bucureşti, Mircea Dumitru, afirmă că de puţine ori a înţeles până la capăt ce vrea să spună premierul Viorica Dăncilă, din cauza modului precar de a se exprima, el spunând că are un sentiment de jenă foarte puternică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Doamna Dăncilă este şi profesor. Pregătirea domniei sale este aceea de profesor. Eu am ascultat-o de mai multe ori vorbind, trebuie să vă spun că de puţine ori am înţeles până la capăt ce doreşte să spună, ce vrea să transmită", a declarat fostul ministru al Educaţiei Mircea Dumitru, la Digi 24.

El spune că modul în care vorbeşte Viorica Dăncilă în limba română este precar, plin de greşeli de construcţie sintactică şi de inconsecvenţe logice.

"Sentimentul pe care îl am este de jenă, de jenă foarte puternică pentru că doamna Dăncilă este profesoară şi mă gândesc cum anume a reuşit dumneai să se facă înţeleasă de elevii pe care îi are", a declarat Mircea Dumitru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.