Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat, luni, că analizează posibilitatea de a formula o plângere penală împotriva fostei şefe a Tarom, Mădălina Mezei, susţinând că ”nepotismul, interesele personale şi lipsa totală de implicare managerială” sunt chestiuni de notorietate publică în ceea ce o priveşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul director al Tarom a plecat luni, după patru ore, de la DNA, unde a dat declaraţii în dosarul privind presupusa solicitare a ministrului Transporturilor, de a ţine la sol unele avioane, în ziua moţiunii de cenzură.

”După consultarea cu avocaţii mei, în lumina dezvăluirilor nereale din spaţiul public ale numitei Mezei Madalina, dar şi pe baza celor afirmate de catre aceasta în faţa organelor judiciare, analizez posibilitatea legala de a formula o plângere penală pentru infracţiunea de ”inducere în eroare a organelor judiciare” prev. de art. 268 Cod penal”, a scris Cuc, luni, pe contul său de Facebook.

El a subliniat că niciodată nu a dispus ori cerut vreo măsură de natură a afecta siguranţa ori interesele cetăţenilor români. Totodată, Cuc îi solicită lui Mezei să renunţe la a mai invoca fie Ministerul Transporturilor, fie Tarom, în retorica sa ”aservită unor interese de campanie”.

”Îi pot înţelege doamnei Mezei devotamentul pentru linii politice diferite de cele ale mele, dar o somez să înceteze a mai târî structuri ale statului român în aceste declaraţii. Cât despre presupusa mea ”bătaie de joc” în legătură cu „cariera şi profesia Domniei sale”, îi reamintesc doamnei Mezei că i-am dat numeroase şanse să se afirme în calitate de director general al Tarom, însă rezultatele dezastruoase vorbesc de la sine. Nepotismul, interesele personale şi lipsa totală de implicare managerială sunt chestiuni deja de notorietate publica in ceea ce o priveste. De astăzi înainte, cetăţeanul Răzvan Cuc va aborda această chestiune, prin raportare la instituţiile abilitate ale statului”, a scris Cuc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.