Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, i-a prezentat raportul preliminar al controlului din secţiile ATI, dar şi soluţiile care vor fi incluse într-un plan de acţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am avut o discuţie foarte consistentă cu corpul medical, dar şi cu ministrul Sănătăţii care mi-a prezentat raportul preliminat al controlului în secţiile de terapie intensivă COVID şi non-COVID din unităţile spitaliceşti, la nivelul întregii ţări”, a  anunţat, duminică, după vizita la Institutul Fundeni, preşedintele Klaus Iohannis.
 
Aceasta a precizat că i-au fost prezentate şi măsurile care trebuie luate.
 
”Am discutat totodată şi măsurile din planul de acţiuni care urmează să fie cât mai repede implementat”, a precizat preşedintele.
 
Un control a demarat în toate secţiile ATI din ţară, în urma incendiului de la Spitalul Judeţean Neamţ, unde 12 persoane au murit.
 
Preşedintele Klaus Iohannis a avut, miercuri, şi o întâlnire cu specialişti din domeniu privind echipamentele din spitale, mai specific echipamentele necesare şi reţeaua electrică.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.