Ministrul Muncii, Marius Budăi a anunţat, luni, pe Facebook, că plata pensiilor s-a finalizat vineri, 14 ianuarie, cu o zi mai devreme decât era programat, deşi s-a început cu întârzierea specifică lunii ianuarie. Ministrul mai spune că luna aceasta a fost plătit şi ajutorul pentru pensionarii care primesc între 1.000 şi 1.600 de lei pensie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Plata pensiilor s-a finalizat vineri, 14 ianuarie, cu o zi mai devreme decât era programat, deşi a început cu întârzierea specifică lunii ianuarie! În luna ianuarie a fost plătit şi ajutorul de 1.200 de lei pentru pensionarii care primesc între 1.000 şi 1.600 de lei pensie. Mulţumesc tuturor pentru implicare! Ne ţinem de cuvânt!”, a scris Budăi pe Facebook. 
 
Ministrul Muncii afirma, pe 5 ianuarie, că până în data de 15 ianuarie ”se închide” plata pensiilor de către lucrătorii poştali.
 
El mai preciza că în România pensiile sunt încă mici, dar că PSD a reuşit să impună un pachet social care să îi mai ajute pe pensionari, acuzându-i pe ”cei care au făcut PNRR” că au condamnat la sărăcie multe generaţii de seniori.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.