Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunţă luni pe Facebook că a discutat la Bruxelles cu omologul său din Austria, despre aderarea României la Schengen şi că acesta l-a asigurat de susţinerea sa, dar şi de cea a vice-cancelarului Werner Kogler, preşedintele Partidului Verzilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am discutat astăzi, în cadrul unei bilaterale care a avut loc la Bruxelles, în marja Consiliului EPSCO, cu ministrul Muncii, Afacerilor Sociale, Sănătăţii şi Protecţiei Consumatorului din Austria, Johannes Rauch, despre accederea României în spaţiul Schengen. Ministrul Johannes Rauch m-a asigurat de susţinerea sa, dar şi de cea a vice-cancelarului Werner Kogler, preşedintele Partidului Verzilor”, a scris ministrul Marius Budăi. Ministrul Muncii spune că totodată, a abordat tema importanţei lucrătorilor români din Austria şi am discutat, cu precădere, despre situaţia îngrijitoarelor românce.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.