Ministrul Muncii, Marius Budăi anunţă, joi, proiectul Sistem Naţional de Management privind Dizabilitatea (SNMD), care va dezvolta o platformă naţională pentru centralizarea tuturor datelor privind persoanele cu dizabilităţi din România, care va permite depunerea în format electronic a cererilor şi dosarelor precum şi evaluarea lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sub deviza: “CULOARE DIGITALE CĂTRE SUFLETUL PERSOANELOR CU DIZABILITĂŢI”, implememtăm, astăzi, un proiect extrem de important pentru relaţia dintre instituţiile statului şi persoanele cu dizabilităţi”, a scris Budpi pe Facebook.
 
El afirmă că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi (ANPDPD) în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) şi Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale (MMSS), implementează proiectul „Sistem Naţional de Management privind Dizabilitatea (SNMD)”.
 
În cadrul acestui proiect, va fi dezvoltată o platformă naţională care va centraliza toate datele privind persoanele cu dizabilităţi din România şi va permite depunerea în format electronic a cererilor şi dosarelor precum şi evaluarea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.