Ministrul Mediului, Tanczos Barna, afirmă, după ce a fost acuzat că unchiul său ar fi organizat partida de vânătoare în care a fost ucis ursul Arthur, că ”este cea mai mare minciună” pe care a auzit-o. ”Este absolut inadmisibil ca o speculaţie subiectivă să fie prezentată ca adevăr absolut”, a transmis Tanczos Barna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am constatat cu surprindere că mai multe portaluri web au publicat, în cursul zilei de ieri şi astăzi, informaţia conform căreia un cetăţean din judeţul Covasna, preşedintele unei asociaţii de vânătoare, ar fi rudă cu mine, mai exact unchiul meu. În susţinerea acestei afirmaţii, semnatarii articolelor îşi fundamentează speculaţia astfel: eu şi acest domn avem acelaşi prenume. E ca şi când am spune (mergând pe acelaşi raţionament) că toţi cei care se numesc Ion în ţara aceasta sunt rude de gradul unu, doi sau trei doar pentru că prin botez au primit acest prenume.  Este cea mai mare minciună pe care am auzit-o”, a scris, vineri, pe Facebook, Tanczos Barna.

Ministrul a precizat că face parte din familia Tanczos, nu din familia Barna.

”Unchii mei se numesc Tánczos Imre, Tánczos István, Tánczos Gábor şi Tánczos Ágoston. Înţeleg că aceste publicaţii online au făcut o confuzie între nume şi prenume, însă este absolut inadmisibil ca o speculaţie subiectivă a unor persoane să fie prezentată în spaţiul public ca adevăr absolut”, amai scris ministrul Mediului.

Presa a scris că Marcos Barna, şeful Asociaţiei de Vânătoare din Ojdula, care ar fi unchiul ministrului Mediului, ar fi cel care ar fi facilitat uciderea ursului Arthur.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.