Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu şi-a înaintat oficial demisia către Secretariatul General al Guvernului, la fel ca cea mai mare majoritate a miniştrilor, au declarat, pentru News.ro, surse oficiale, deşi joi anunţa că îşi va depune demisia din funcţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit surselor citate, Tudorel Toader nu a depus oficial demisia la Secretariatul General al Guvernului, cum trebuie procedat ca ea să fie transmisă preşedintelui şi publicată în Monitorul Oficial.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi-a anunţat demisia, joi, pe Facebook. Ulterior, el a spus că ”în cercuri restrânse” a comunicat încă de miercuri că nu va ţine de funcţie, adăugând că mandatul său încetează în momentul în care este numit un alt ministru, fie şi interimar.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ministrul Comunicaţiilor, Augustin Jianu, propus vicepremier de către Sorin Grindeanu, a declarat, vineri, la Antena 3, că o să se alăture şi alţi miniştri noului Cabinet, "cu siguranţă", considerând că o parte dintre miniştri vor conştientiza că trebuie să ia decizii singuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.